Forés: El metge presenta el llibre solidari: Tu ahorras! Ganamos todos

El metge especialista en Homeopatia, Medicina Ortomolecular, Medicina Natural i Teràpies de Medicina Biològica i Naturista, Jordi Forés, destaca que a Andorra «també hi ha pobresa».
 
Forés porta prop d’un any i mig vivint i exercint la seva professió de metge al Principat. I durant aquest període matisa que ha tingut pacients «que hem hagut de fer de més i de menys per poder tractar-los, la majoria s’ho poden permetre, però hi ha qui després de la primera visita han necessitat d’algun ajut per poder-se pagar els tractament». Forés també destaca que «hi ha molts més d’aquests casos a Barcelona i Manresa que a Andorra, perquè aquí gairebé tots els tractaments són gratuïts, la consulta no tant, però llavors quan ells no arriben hi arribo jo», així doncs, «hi ha pocs casos al país, però n’hi ha», conclou l’especialista. 
 
Llibre i projecte solidari / Forés va fer aquestes declaracions ahir durant la presentació, que va tenir lloc a Andbank, del llibre ¡Tu ahorras! Ganamos todos i el projecte a favor de la infància i la família #invulnerables. Pel que fa al llibre, es tracta d’una obra solidària que pretén recaptar diners per donar-los a diverses ONGs que lluiten contra la pobresa infantil. 
 
El llibre ja fa més d’un any que està en funcionament, però fins ara no s’havia presentat a Andorra. I Forés destaca que amb aquest s’han pogut recaptar més de 500.000 euros. Però l’ajuda no es vol quedar aquí. 

El metge especialista en Homeopatia, Medicina Ortomolecular, Medicina Natural i Teràpies de Medicina Biològica i Naturista, Jordi Forés, destaca que a Andorra «també hi ha pobresa».   Forés porta prop d’un any i mig vivint i exercint la seva professió de metge al Principat. I durant aquest període matisa que ha tingut pacients «que hem hagut de fer de més i de menys per poder tractar-los, la majoria s’ho poden permetre, però hi ha qui després de la primera visita han necessitat d’algun ajut per poder-se pagar els tractament». Forés també destaca que «hi ha molts més d’aquests casos a Barcelona i Manresa que a Andorra, perquè aquí gairebé tots els tractaments són gratuïts, la consulta no tant, però llavors quan ells no arriben hi arribo jo», així doncs, «hi ha pocs casos al país, però n’hi ha», conclou l’especialista.    Llibre i projecte solidari / Forés va fer aquestes declaracions ahir durant la presentació, que va tenir lloc a Andbank, del llibre ¡Tu ahorras! Ganamos todos i el projecte a favor de la infància i la família #invulnerables. Pel que fa al llibre, es tracta d’una obra solidària que pretén recaptar diners per donar-los a diverses ONGs que lluiten contra la pobresa infantil.    El llibre ja fa més d’un any que està en funcionament, però fins ara no s’havia presentat a Andorra. I Forés destaca que amb aquest s’han pogut recaptar més de 500.000 euros. Però l’ajuda no es vol quedar aquí.