OHO+ – La higiene personal és un aspecte bàsic per a la conservació de la salut i el benestar

La higiene personal és un aspecte bàsic per a la conservació de la salut i el benestar. Una correcta higiene corporal, facial, dental, ocular, nasal, del cabell i les orelles és imprescindible per gaudir d’una bona qualitat de vida. Per a això, utilitza els productes adequats en funció del teu tipus de pell rentat! La teva salut t’ho agrairà. Aquí trobaràs tot el necessari per a la higiene diària de tota la família. Sabons, gels, xampús, raspalls de dents, pasta de dents, col·lutoris, seda dental, bastonets, aigua de mar, condicionadors … Fins i tot, tens a la teva disposició els millors productes antimosquits del mercat i tot el que necessites perquè en la teva farmaciola no falti de res.

OHO – OLIVE HEALTH OIL
CUIDA LA TEVA PELL AMB L’ESSÈNCIA DE LA DIETA MEDITERRÀNIA
Les diferents formes galèniques dels Productes dermocosmètics OHO com cremes, emulsions, o diferents productes amb textura gel, aporten solucions per a tota mena de pells i de forma especial per a pells agredides, sensibles, atòpiques, seques o escamades de nens i adults, ajudant a recuperar la salut i el benestar d’aquestes.
Són de fàcil absorció i no deixen residu gras després de la seva aplicació. Tots els productes aquests són testats dermatològicament en pells sensibles. No estan testats en animals. No contenen conservants, ni colorants, ni párasenos, ni al·lèrgens, ni additius, ni parafines, ni pesticides.

L’EXTRAORDINARI PODER DE L’OLEONUTRICIO
L’Oli d’Oliva OHO és una formulació biològica de diferents varietats d’olis d’oliva verge extra 100% orgànics i l’actiu principal de la marca Olive Health Oil OHO
La Oleo Nutrició és l’aportació d’àcids grassos, vitamines i altres substàncies amb propietats antioxidants i antiinflamatòries que es troben, de forma natural, en la mateixa matriu oliosa de l’Oli d’Oliva OHO. Aquests components naturals li confereixen la seva acció biològica i Oléo nutritiva, hidratant, reparant i regenerant la pell.
Tots els productes OHO estan formulats amb Oli d’Oliva OHO.

La higiene personal és un aspecte bàsic per a la conservació de la salut i el benestar. Una correcta higiene corporal, facial, dental, ocular, nasal, del cabell i les orelles és imprescindible per gaudir d'una bona qualitat de vida. Per a això, utilitza els productes adequats en funció del teu tipus de pell rentat! La teva salut t'ho agrairà. Aquí trobaràs tot el necessari per a la higiene diària de tota la família. Sabons, gels, xampús, raspalls de dents, pasta de dents, col·lutoris, seda dental, bastonets, aigua de mar, condicionadors ... Fins i tot, tens a la teva disposició els millors productes antimosquits del mercat i tot el que necessites perquè en la teva farmaciola no falti de res. OHO - OLIVE HEALTH OIL CUIDA LA TEVA PELL AMB L'ESSÈNCIA DE LA DIETA MEDITERRÀNIA Les diferents formes galèniques dels Productes dermocosmètics OHO com cremes, emulsions, o diferents productes amb textura gel, aporten solucions per a tota mena de pells i de forma especial per a pells agredides, sensibles, atòpiques, seques o escamades de nens i adults, ajudant a recuperar la salut i el benestar d'aquestes. Són de fàcil absorció i no deixen residu gras després de la seva aplicació. Tots els productes aquests són testats dermatològicament en pells sensibles. No estan testats en animals. No contenen conservants, ni colorants, ni párasenos, ni al·lèrgens, ni additius, ni parafines, ni pesticides. L'EXTRAORDINARI PODER DE L'OLEONUTRICIO L'Oli d'Oliva OHO és una formulació biològica de diferents varietats d'olis d'oliva verge extra 100% orgànics i l'actiu principal de la marca Olive Health Oil OHO La Oleo Nutrició és l'aportació d'àcids grassos, vitamines i altres substàncies amb propietats antioxidants i antiinflamatòries que es troben, de forma natural, en la mateixa matriu oliosa de l'Oli d'Oliva OHO. Aquests components naturals li confereixen la seva acció biològica i Oléo nutritiva, hidratant, reparant i regenerant la pell. Tots els productes OHO estan formulats amb Oli d'Oliva OHO.